Case 05/12/2020

Bot-O-Comment

Webteksten en teksten voor digitale infosheet

Bot-O-Comment is een online tool waarmee je de respons op je Facebookwedstrijden kunt boosten. Een automatisch antwoordsysteem reageert op de posts in je thread en bespeelt zo het algoritme van Facebook, die de interactie op de wedstrijd beloont met nog meer zichtbaarheid.

Stap-voor-stapinformatie schikken: een kunst op zich

Hoe dat precies werkt, lees je op de website van Bot-O-Comment. Duidelijk? Dan hebben we ons werk goed gedaan, want de webteksten zijn van onze hand. We schreven ook de copy voor een infosheet, die in een tweede fase naar geïnteresseerden gestuurd kan worden en nog wat extra informatie bevat over de precieze werking. Je informatie getrapt lossen, zeker bij complexe materie, is overigens altijd een te overwegen strategie. 

Boek Bot-O-Comment via Kameleons en krijg 10 % korting

We vinden Bot-O-Comment trouwens zelf zo krachtig, dat we de tool ook aanbieden aan de digitalemarketingklanten van Kameleons. Daar geven we meteen ook 10 % korting op.

Interesse in een actie met Bot-O-Comment? Vraag hier meer informatie en krijg 10 % korting bij gebruik van Bot-O-Comment.

Moet je ook iets stap-voor-stap uitgelegd krijgen?

Dat is vaak niet eenvoudig, zeker niet als je er zelf middenin staat. Kameleons bekijkt de informatie van buitenaf en schikt ze zoals die aan een buitenstaander geserveerd zou moeten worden. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30