Dorsoo (radiospot)

Radiospot voor slaapspecialist Dorsoo

In de soldenmaand januari liep op radio Nostalgie een maand lang een radiospot voor slaapspecialist Dorsoo. Kameleons schreef de tekst voor de spot en respecteerde daarbij volledig de stijl van Dorsoo. Het werd dus een serene, discrete spot, zonder toeters en bellen of gekke stemmetjes, maar met in de mate van het 30 seconden mogelijke de nodige onderbouwde informatie.

Een element van herhaling in 30 seconden binnenloodsen

Het principe van herhaling indachtig, kozen we voor de insteek dag en nacht. Een Dorsoo-bed maakt dag en nacht verschil: het helpt je 's nachts hemels te slapen zodat je overdag fris en monter de dag doorkomt. De spot mondde vervolgens uit in de melding van de opendeurdagen en promoties in de maand januari.De radiospot is maar een van de vele tekstsoorten die Kameleons uit de pen schudt. Lees hier een overzicht van alle schrijfselsoorten waarmee we je marketing kunnen schragen.

Interesse in een radiospot of een andere tekstsoort om in je marketingmix in te schakelen? Bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30