Case 23/01/2023

Conneqtin

Copywriting in nauwe samenwerking met agency

conneqtin.jpg

Conneqtin is een volstrekt uniek en vernieuwend HR-platform in een markt met al heel wat spelers. De bezielers achter Conneqtin willen bedrijven ontzorgen in hun zoektocht naar het geschikte personeel door hen met een brede waaier aan recruiters in contact te brengen op een heel transparante manier. Op het platform Conneqtin kunnen de bedrijven hun vacatures kenbaar maken, waarna recruiters een bod kunnen uitbrengen om de recruteringsopdracht voor zich te winnen.

Copywriting in nauwe samenwerking met agency

Onze marketingcollega's van Ntriga ontfermden zich over de lancering van het platform met de nodige consultancy en strategiebepaling, branding, ontwerp en ontwikkeling van de website en marketing rond de lancering.

Kameleons droeg zijn steentje bij met: 

  • de redactie en verspreiding van een persbericht dat onder meer opgepikt werd door zakelijke platformen als Bloovi of de lokale pers
  • een set van meer dan twintig SEO-vriendelijke landingspagina's op basis van een aangereikte lijst zoekwoorden

Het project is een voorbeeld van hoe Kameleons een deelaspect van een grote marketingopdracht voor zijn rekening neemt. In dit geval de persbewerking en SEO-contentcreatie.

Schrijfkracht nodig binnen je grote marketingopdracht? Kameleons to the rescue! We passen onze diensten naadloos in een groter geheel in, volledig achter de schermen of white label.

Bel ons op 09 329 02 70, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via het onderstaande formulier.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30