Case 15/12/2019

Caere Natura

Blog, social media, nieuwsbrieven en copy voor externe media

Caere Natura is een heel gespecialiseerde webwinkel met slechts een beperkt aantal producten, waarvan het felbejubelde propolis hun paradepaardje is.

We informeren over de aangeboden producten

Omdat propolis bij de meeste mensen onbekend en dus onbemind is, vonden we het samen met de klant geen slecht idee om een aantal informatieve teksten in blogvorm los te laten. Daarvoor lanceerden we een compleet nieuwe blogsectie op de website.

Alle content die we produceren, verzamelen we ook nog eens in licht aangepaste vorm in een maandelijkse nieuwsbrief en delen we op de sociale media.

We laten tevreden klanten aan het woord

Testimonials zijn goud waard. Niets is beter om potentiële kopers te overtuigen dan een oprechte aanprijzing van een tevreden klant. De zaakvoerders van Caere Natura kregen zelf al een heel pak spontane reacties van propolisgebruikers. Taalfouten eruit halen, hier en daar de stukjes wat inkorten en we hebben genoeg materiaal om de site regelmatig aan te vullen.

We organiseren acties met externe media

Samen met onze partners CORPORATEPLANNER.be en Met de Vrienden, waarvoor we ook de content leveren, lanceerden we een actie waarbij een 'naturatheek', een box waarin zeven producten verzameld zitten, te winnen viel. Van de winnares kregen we dan weer leuke unboxingfoto's en een testimonial: zo genereert content andere content.

We koppelden Caere Natura ook aan onze andere klant Total Oost-Vlaanderen. Daar staan ze nu als sponsor op de klantenkaarten vermeld en er verschijnen ads op de in-store schermen van alle tankstations. Cross-client marketing op zijn best.

Voor het magazine Bio Gezond schreven we een publiredactionele tekst met journalistieke inslag, die apart van de advertentie in die vakpublicatie verscheen.

Op zoek naar content voor je website?

Misschien is je aanbod net zo gespecialiseerd als Caere Natura, of is het veel breder maar weet je toch niet goed wat je daar zo allemaal over kunt vertellen. Onze Kameleons kunnen zeker een aantal ideeën uit hun mouw schudden die resulteren in content die bezoekers naar je site lokt en hen ook blijft boeien. Mail vrijblijvend naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30