Case 13/09/2021

Eliet

Persbericht en campagnepagina

eliet.jpg

Dat we weleens een webtekst plegen voor tuinbouwmachinebouwer Eliet kon je al lezen in deze case. Maar een potig bedrijf als Eliet communiceert uiteraard ook nog op vele andere manieren. Hun communicatiepalet is een echte speeltuin van tektsoorten. Zo scherpten we voor Eliet ook al de pen voor deze opdrachten:

  • een persbericht naar aanleiding van de aankoop van 50 doorzaaimachines van Eliet door machineverhuurder Boels. Hier is een voorbeeld van een platform dat het bericht oppikte.
  • een campagnepagina rond Maai Mei Niet met tips om je gazon vanaf juni weer correct onder handen te nemen.

Eliet heeft een eigen communicatiedienst, maar soms loopt de emmer over. Kameleons vangt grote tekstoverstromingen ook graag acuut voor je op.

Op zoek naar content voor je website?

Je kunt dan nog zo een mooi ogende website (laten) ontwerpen, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30