Case 31/05/2021

Raqueta

Kameleons schreef de webshopteksten en schaafde de omringende teksten bij

copywriting-padel.jpg

Geen enkele sport maakte zo vlug furore in ons land als padel. Tien jaar geleden werd de sport vanuit Spanje geïmporteerd naar Gentbrugge. Een van de eerste bekende padelliefhebbers was voetballer Tom De Sutter. Het is vooral de laatste vijf jaar dat de interesse in padel geëxplodeerd is: het aantal clubs is verveertigvoudigd.

Kregen ook de microbe te pakken: Sabine en Micheline die in Merelbeke weleens een balletje slaan. Al snel voelden ze één gemis aan, niet alleen bij zichzelf maar ze hoorden het ook van hun medespeelsters: de nood aan modieuze padelkledij.

Productbeschrijvingen volgens de regels van de SEO-kunst

coywriting-padel.jpg

Daarom startten ze met een eigen padelkledinglijn met een eigen cachet, die er ook op gericht is dat duo's in een passende outfit kunnen samenspelen: dat is Raqueta geworden. Kameleons mocht de teksten voor de website een finale touch geven en de productbeschrijvingen voor de webshop volgens de regels van de SEO-kunst uitwerken, inclusief alle modules in de backoffice.

Ga vooral zelf eens kijken in de rubrieken padelkledij voor dames of heren, of naar de accessoires. Interessant zijn ook de mogelijkheden voor clubs of outfits for interclubwedstrijden. Lees zeker ook het volledige verhaal van Sabine en Micheline.

Kameleons schrijft je webteksten

Je mag nog zo een mooie website hebben, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30