Case 16/10/2022

Fantasy Novels

Thriller Doodsrozen klaargestoomd voor nieuwe uitgeverij

Op 15 oktober werd in Bobbejaanland het boek Doodsrozen: de Doodsuurengel voorgesteld aan de pers en het publiek. Het is het debuut van schrijver Matthias Boonen (°1993, Lichtaart), die eerder al naam maakte als G-sporter. Het is een thriller-fictieroman die stilistisch vanuit de verre donkerte zweemt naar de hersenspinsels van Stephen King. Kameleons las het manuscript na op taalkundige consistentie en stoomde het boek klaar voor druk.

doodsrozen-kaft.jpg

Meer dan 700 pagina's proefgelezen

Het eindresultaat is een flinke turf geworden van 739 bladzijden en vertelt het verhaal van de elfjarige Iluna die op zoek is naar haar plaats in het leven, om te beginnen op school. Dat loopt niet van een leien dakje: ze overleeft op het nippertje een moordpoging, maar in haar naaste kringen volgen de dodelijke ongevallen zich in sneltempo op. Telkens met een constante: er ligt een zwarte roos bij de lichamen.

fantasynovels-logo.jpg

Nieuwe uitgeverij met meer ambities in het genre

Het is niet alleen het debuut van auteur Matthias Boonen, het is tegelijk ook de eersteling van de nieuwbakken uitgeverij Fantasy Novels, die in de toekomst meer – al dan niet beginnende – auteurs een platform wil bieden om soortgelijke publicaties in het genre op het lezende gild los te laten.

Bekijk hier de andere boeken en publicaties die onze Kameleons klaarstoomden voor publicatie.

Proeflezen en eindredactie

Heb je een manuscript voor een boek of roman dat taalkundig nagelezen moet worden? Of een website, brochure, jaarrapport? Kameleons leest zowel literaire als niet-literaire teksten na en schaaft ze bij tot ze helemaal publicerensklaar zijn.

Bel ons op 09 329 02 70, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via het onderstaande formulier.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30