Case 15/11/2023

De Kastanje

Websiteteksten voor huisartsenpraktijk

kastanje-artsen.jpg

Huisartsenpraktijk de Kastanje bestaat uit een team van huisartsen, een verpleegkundige en een diëtiste, elk met hun eigen specialisaties en expertises. Zo is de Kastanje een baken van vertrouwen in de regio Zwevezele-Wingene.

De nieuwe website moest tegelijk dat vertrouwen uitstralen, maar ook de lokale verankering. De nodige sérieux dus die zo een website toch vereist, zonder in al te formele bewoordingen te vervallen.

kastanje-consult.jpg
  • Op de homepage brachten we onder andere het verhaaltje van de kastanje, die daadwerkelijk voor de praktijk prijkt en zijn naam eraan gegeven heeft. 
  • De rubriek Patiënteninfo is puur informatief. We kozen hier veeleer voor oplijsting en to-the-point bewoordingen.
  • Voor de rubiek Over Ons schaafden we de aangeleverde tekstjes per dokter of therapeut bij.

Het zal wel niet (alleen) aan de kwaliteit van onze teksten liggen, maar de praktijk moest ondertussen al een patiëntenstop invoeren. Het vertrouwen is toch alleszins al niet tekstueel beschaamd.

Teksten voor je website laten schrijven?

Je kunt dan nog zo een mooi ogende website (laten) ontwerpen, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30