Masterchefs@Business

De copy van een brochure vol recepten à point brengen? Spek voor de bek van een Kameleon

Op 6 en 7 december 2017 vond in Kortrijk Expo de 16de editie van de bedrijvencontactdagen plaats. Ter gelegenheid van dit netwerkevent voor ondernemers, het grootste in zijn soort, sloegen 11 exposanten uit verschillende sectoren de handen in elkaar om een lans te breken voor cocreatie.

Een brochure met 11 meesterlijke businessrecepten

Dat doen ze met de brochure Masterchefs@business, waarin deze 11 meesters in hun vak hun favoriete recept delen en in één moeite door ook wat over hun business vertellen. Onze grafische partner Maquina stond in voor de mise-en-place en de afwerking, wij van Kameleons brachten de recepten taalkundig à point, kneedden de stijl tot hij mooi homogeen was en lardeerden het geheel met pittige tussentiteltjes.

Wil jij ook een brochure maken waar je klanten hun vingers bij aflikken?

Liggen er onafgewerkte teksten in je bureaula te sudderen die smeken om wat extra pit? Kameleons stoomt je teksten helemaal voor je klaar en kruidt ze af naar de smaak van je doelpubliek. Mail je communicatievraag naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of vul het onderstaande formulier in en we maken er samen met jou een succesrecept van.

-->

Topconcept en insteek voor deze brochure. Met onze finale taalcheck zetten we de kers op de taart.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30