DV Fuel & Shop

Website, e-mailcommunicatie, sociale media, drukwerk en advertentieschermen

DV Fuel & Shop vertegenwoordigt drie Totaltankstations in Midden-Oost-Vlaanderen. Tankstations waar veel meer te beleven valt dan zomaar tanken: je kunt er ook je Lottoformulier binnenbrengen, butaangas kopen, broodjes kopen of nummerplaten laten maken. Uitbater Dries Verschelden lanceert doorlopend spetterende promo’s en spaaracties, en dat mag allemaal veel beter geweten worden.

 

Kameleons zet(te) de schouders onder deze communicatiemiddelen

  • een website voor de drie tankstations
  • tweewekelijkse e-mailcommunicatie naar de klanten-spaarders
  • sharing op de sociale media
  • drukwerk (affiches, spaarkaarten, broodjeszakken, servetten, ...)
  • telsysteem voor het aantal spaarkaarten per spaarder

Advertentieschermensysteem

Het paradepaardje in de campagne is het advertentieschermensysteem waarmee DV Fuel & Shop informatieve of reclameboodschappen afspeelt in elke shop. Die schermen kunnen ze gewoon aansturen vanuit het cms door een slideshow aan te maken met visuals, of een YouTubefilmpje of website in te voegen.

Adverteren in de shops

Kameleons verzorgt overigens ook de reclameregie voor deze schermen. Wil je in de regio Wetteren, Zottegem of Oudenaarde een personeelsadvertentie verspreiden? Of een algemene reclameboodschap? Dat kan tegen interessante tarieven per kwartaal. De stations krijgen tot 800 bezoekers per dag over de vloer.

Word sponsor van de spaaracties

Ook interessant: word kwartaalsponsor van het spaarkaartensysteem. Je biedt een leuke give-away aan en je wordt in alle communicatie met de klanten opgenomen (bijna 2000 lezers). Daarin kun je een korting geven of een leuk aanbod doen aan de Totalspaarders (bijna 1000 spaarders). In het najaar van 2017 loopt een actie met het Nederlandse Badhotel Renesse.

Interesse om te communiceren via deze Oost-Vlaamse tankstations?

Vraag de advertentiekit aan via info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of neem contact op via het formulier.

Wil je ook slimme spaaracties en wedstrijden organiseren met Kameleons?

Weet dan dat Kameleons deel uitmaakt van The Marketing Group en een zusterbedrijf is van Tourism Marketing Group. We slaan dus vlug bruggen naar interessante zakelijke partners of naar de hotelwereld. We werken een win-winactieplan uit en runnen de nodige communicatie errond.

Kiemt er al iets? Leg je idee voor aan info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of neem contact op via het onderstaande formulier.

-->

Met het advertentieschermensysteem speelt Dries Verschelden in op de vele verzoeken die hij krijgt om een postertje of flyer op te hangen. 'Op den duur hangt de hele shop vol. Met de advertenties op de schermen zijn de boodschappen op één plaats te zien, en ze zien er nog flitsender uit ook.'

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30