Meet in Oostende (vervolgopdracht)

Kameleons revampt de brochure

Zoals je hier kunt lezen, maakte Kameleons de brochure van Meet in Oostende voor 2018. Door een vergaderbestemming als Oostende waait echter geregeld een nieuwe wind, dus drong zich voor 2019 al een remake op. Een nieuw welkomstwoord van de nieuwe burgemeester, nieuwe hotels en vergaderlocaties, nieuwe teambuildingideeën, nieuwe inhoudelijke en grafische accenten. Die opdracht kreeg Kameleons opnieuw toevertrouwd.

Net als bij de vorige editie werden die nieuwe contentblokken ook online verdeeld op www.corporateplanner.be, hét inspiratieplatform voor Belgische bedrijven die meetings, incentives en events organiseren, waarvan Kameleons ook de inhoud beheert. Zo toont Kameleons weer zijn extra kracht: we produceren niet alleen je content, we promoten die in één beweging ook mee.

Organiseer je met je bedrijf ook weleens een event of meeting buitenshuis? Vraag dan zeker ook je exemplaar en ontdek de rijkdom aan hotels, locaties en teambuildingideeën van Oostende. 

Je brochure in ervaren handen?

Heb je nood aan een nieuwe brochure, maar is het hele productieproces een te grote last boven op je bestaande workload? Het team van Kameleons heeft al duizenden pagina's magazines en brochures op de teller en neemt de hele flow in handen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Het team van Kameleons heeft al duizenden pagina's copy voor magazines en brochures op de teller. Met de brochure van Oostende komen daar nog eens 30 pagina's bij.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30