Case 23/02/2018

Meet in Oostende

Kameleons concipieert de nieuwe brochure van Meet in Oostende

Kameleons heeft de nieuwe brochure gemaakt voor Meet in Oostende, de cel die instaat voor de promotie van meetings, congressen en evenementen in de stad Oostende. De nieuwste vergaderbrochure is een must have voor iedereen die weleens een meeting of event aan zee organiseert. Want waar anders dan in de Stad aan Zee vind je zoveel mogelijkheden?

Meer dan 30 wervende en wervelende tips op 12 bladzijden

Deze gloednieuwe brochure telt meer dan 30 ideeën en tips voor je volgende meeting of event in Oostende op 12 bladzijden. Je leest er meer over:

  • verrassende locaties voor je meeting of event
  • de fijnste drie- en viersterrenhotels
  • toptips voor teambuilding
  • leuke ideeën voor vipevents en familiedagen
  • ... en een streepje kunst en cultuur om in je event te slijpen

Tekst, ontwerp, druk en levering op het eerste evenement

Kameleons pende de teksten, terwijl de grafische collega’s van Maquina het ontwerp volgens de huisstijlregels verzorgden en de druk begeleidden. De brochure werd opgemaakt in drie talen, waarvan 5.000 exemplaren in het Nederlands en 500 in het Frans en Engels. Hij ging in première op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en wordt nu op alle evenementen verdeeld waar Meet in Oostende aanwezig is.

Ondersteuning met een direct e-mailing

Kameleons leverde niet alleen een vlekkeloze brochure af, we dachten ook mee na over de verdeling en verspreiding. Via de vergaderwebsite CORPORATEPLANNER.be zetten we nog een e-mailingcampagne op om de brochure verspreid te krijgen bij de crème de la crème van de Belgische meeting planners. Ook deze mailing is van onze hand.   

Vraag hier je exemplaar. Wie weet leer je nog een leuke vergaderlocatie kennen.

Jouw brochure in ervaren handen?

Heb je nood aan een nieuwe brochure, maar is het hele productieproces een te grote last boven op je bestaande workload? Het team van Kameleons heeft al duizenden pagina's magazines en brochures op de teller en neemt de hele flow in handen. Bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

Het team van Kameleons heeft al duizenden pagina's copy voor magazines en brochures op de teller. Met de brochure van Oostende komen daar nog eens 30 pagina's bij.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30