Mona Visa

Brochureteksten over nieuwe akoestische berekeningsapp

Al 15 jaar is MonaVisa trendsetter in de wereld van de akoestische spanplafonds en spanwanden. Particulieren, bedrijven, scholen of horecazaken die kampen met een slechte akoestiek, kunnen daar zwaar onder lijden. MonaVisa zorgt dan voor de oplossing. Onlangs hebben ze een app ontwikkeld die op basis van een aantal parameters de oplossing berekent voor je ruimte en meteen een budgetvork meegeeft. Twee jaar denkwerk zit in deze app verwerkt, waarvoor ze samenwerkten met het onafhankelijke bouwfysisch studiebureau Daidalos-Peutz.

Voldoende technisch, voldoende vulgariserend

Technische kost, die Kameleons tot een brochuretekst kneedde die zowel door particulieren-leken als door architecten gelezen moest kunnen worden, en waar beide groepen ook daadwerkelijk iets moesten aan hebben. Dat was even balanceren op het slappe koord tussen vulgariseren en technisch schrijven, om af te sluiten met een pagina handleidingstijl. Een evenwichtsoefening die we voor andere klanten al geregeld maakten, met succes, zoals bijvoorbeeld voor deze osteopatenpraktijk.

Het oor wil wat, maar het oog al zeker: design van de brochure door onze grafische spitsbroeders van Maquina.

Technische teksten? Of juist teksten nodig voor jan-met-de-pet? Of keurig tussenin gemikt?

We zijn Kameleons voor iets: we kleuren de tekst precies zoals gevraagd, op basis van de doelgroep(en). Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30