Case 20/12/2021

Ntriga

Cases en blogs voor digital agency

Kameleons schrijft white label copy voor een aantal agencies. Een van de eerste waarvoor we dat deden, was het agentschap Trinch ‒ toen nog een driekoppig team. Ondertussen is Trinch verpopt tot Ntriga ‒ een waar marketing powerhouse met een twintigkoppig team. Ook vandaag schrijven we nog geregeld een case voor hen uit, en daar zitten straffe projecten tussen.

ntriga.jpg

Zo kun je in hun rubriek cases lezen hoe ze leerlingen uit regio Ieper naar de schoolbanken van SMSI lokten, hoe ze een klantenportaal met b2b-webshop rechtstreeks op het bestaande ERP-systeem Papyrus bouwden voor Vleeswaren Decru of hoe ze de schouders onder de campagne Ik Koop Lokaal zetten. Op hun blog leer je dan weer of je bedrijf baat kan hebben bij een PIM-systeem (product information system).

Cases, altijd waardevolle content

Cases uitschrijven blijven we een wezenlijk onderdeel vinden in elke maandcommunicatie. We raden klanten die een content package bij ons hebben dan ook aan om iedere maand, of toch minstens om de twee maand, een case te posten en te verspreiden via sociale media en nieuwsbrieven.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30