Case 04/02/2022

Renaat Moerman

(Niet te) Technische tekst over ERP-pakket Papyrus

renaatmoerman.jpg

Renaat Moerman is een softwareontwikkelaar die onder de naam MV Informatica het succesvolle ERP-pakket Papyrus uitgebracht heeft, specifiek gericht op de goederendistributiesector. Ooit was dat software op een schijfje, vandaag is het een online toepassing met tal van mogelijkheden tot koppeling (onze digitale collega's van Ntriga zijn overigens officiƫle partner).

Nieuwe tekst met vlot bekkende baseline erbovenop

renaatmoerman.jpg

Hoewel het pakket al helemaal geƫvolueerd was naar een pure online digitale toepassing, hinkte de website, en de informatie erop, nog wat achterop. De inhaalbeweging werd in 2021 gemaakt met een nieuwe website en nieuwe up-to-date teksten, uiteraard van de hand van Kameleons. Het lekker bekkende 'Minder papier, meer Papyrus' toverden we gelijk uit onze koker en prijkt nu op de home.

Niet te technisch maar toch technisch genoeg

Softwareontwikkelaars of bedrijven met digitale toepassingen vinden niet altijd de juiste toon. Ze schrijven soms te technisch, terwijl de copywriters die ze inschakelen dan weer niet technisch genoeg zijn. Omdat Kameleons geregeld teksten in die sector kleurt, weten we vlugger die fijne lijn te vinden.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30