Case 14/03/2022

Qualified Creatives

Webteksten als bindmiddel tussen jobvraag en jobaanbod

qualified-creatives.jpg

Qualified Creatives zocht Kameleons aan voor de copywriting van hun nieuwe rekruteringswebsite. Qualified Creatives matcht getalenteerde designers aan bedrijven die op zoek zijn naar creatieve krachten. Hun website richt zich dan ook zowel tot de jobvraag als tot het jobaanbod. De taal die beide doelgroepen spreken, hanteren we dan ook op hun website. Met vooral heel veel call-to-actions en uitnodigingen om contact op te nemen. 

De website is vergelijkbaar met ons werk voor Synctiv, een recruteringsbedrijf dat sterke IT-profielen bij de juiste bedrijven plaatst. Met onze teksten zijn we graag mee het bindmiddel tussen bedrijf en geschikte werkkrachten.

Op zoek naar content voor je website?

Je kunt dan nog zo een mooi ogende website (laten) ontwerpen, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30