Onze partner voor studiowerk: Studio Regie

Video (in de studio)

Studio Regie: dé referentie voor videoshoots in een studio-omgeving

Zoals je op de pagina Kameleons Video op locatie kunt lezen, rukt onze cameracrew maar wat graag uit om je event te filmen of binnen je bedrijf een video te schieten. Voor sommige types video is studiowerk evenwel meer aangewezen, denk bijvoorbeeld aan reclamespots of videoclips. In een goed uitgeruste studio is daarvoor meer professioneel materiaal aanwezig. Laat er nu net zo’n nieuwe studio zijn in Merelbeke, op nog geen 500 meter van ons terrarium: Studio Regie.

Een spraakmakende video die daar bijvoorbeeld werd opgenomen, was die voor HIV Ontrafelen waarin Goedele Liekens, Barbara Sarafian en Kader Gurbuz belangeloos blootgaven waarom dit fundraising event rond hiv anno 2017 nog altijd relevant is.

Opnames op topniveau

Olav Verhoeven, die met zijn productiehuis al meerdere internationale awards in ontvangst mocht nemen, verbouwde in 2015 de voormalige buurtcinema Regi tot een professionele opnamestudio. Al gauw vonden bedrijven en artiesten die met een bijzonder visueel product wilden uitpakken de weg naar Merelbeke. Toen Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz vorige zomer Studio Regie bezocht, was hij vol lof: 'Hier wordt film gemaakt op topniveau. Ik ben onder de indruk van de hoge afwerkingsgraad. De laatste keer dat ik zoiets zag, was bij Japanners.'

Met een opnamevloer van 288 m² is Studio Regie een van de grootste studio's in Vlaanderen. Er is een infini van 7 x 10,5 m ter beschikking en verder alle mogelijke technische materiaal, maar ook een make-upruimte en een volledig uitgeruste keuken. Sets kunnen custom opgebouwd worden, hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekende klanten

Grote namen als Quick Step, Pioneer en Elvea werkten al samen met Studie Regie voor hun commercials. Coely, Laura Tesoro, Natalia en Lara Fabian namen er videoclips op en zelfs de populaire Nederlandse rappers Lil Kleine en Ronnie Flex kwamen naar Merelbeke om hun hitvideo 'Niet Omdat Het Moet’ (15 miljoen hits op YouTube) in te blikken - met hun eigen productiecrew. Onlangs in oktober vonden in deze studio de opnames van het één-programma Wonen.tv van Marcel Vanthilt plaats. Maar ook voor jonge, getalenteerde regisseurs is dit de place to be om bijvoorbeeld scènes voor een kortfilm op te nemen.

Meteen (in) actie schieten? Geniet van de Kameleonskorting

Klanten van Kameleons betalen slechts 80 in plaats van 89 euro op de vaste uurprijs. Bovendien krijg je korting op regisseurs- en regiewerk als je een beroep doet op onze diensten en die van Olav Verhoeven. Neem contact op met Kameleons via onderstaand fomulier, bel ons op +32 9 274 13 30 of stuur een mail naar video@kameleons.be.
We 'schieten' meteen in actie.

Referenties

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30