Socialemediabeheer

Kameleons helpt je posts op sociale media klanten opleveren

Wist je dat Kameleons je kan bijstaan met de berichten die je onderneming de wereld instuurt via de sociale media? In ons Kool Pack en Karma Pack zijn maandelijks vijf posts op sociale media naar keuze inbegrepen (vooral Facebook, Twitter en Instagram zijn momenteel in trek).

Waarom zo veel aandacht besteden aan die korte, vluchtige berichtjes? Heb je daar echt een copywriter voor nodig? Omdat, net als op je website, de inhoud van groot belang is op sociale media. Precies omdat het zo vluchtig is, moet je bericht een boodschap overbrengen die blijft hangen of de lezer verleidt om door te klikken naar je landingspagina.

Je mag dan nog elke week een foto van een konijn met een hoed posten en daar veel smilies en duimpjes omhoog mee verzamelen, als het geen verkeer naar je website oplevert, ben je er commercieel gezien niets mee. Daarom koppelen we ons socialemediabeheer graag aan een maandelijkse blog met waardevolle inhoud of een landingspagina die je klanten tot actie aanzet.

Kameleons loslaten op je sociale media?

Heb je de indruk dat je socialemediacampagnes eigenlijk niet veel opleveren? Geef ons een seintje en we bekijken samen hoe we het beter kunnen aanpakken. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of vul onderstaand formulier in.

Klanten voor wie we het socialemediabeheer verzorgen

socialmediarabbit.jpg

Referenties

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30