Artikel 01/07/2020 - Ludo Verhaege

Het lukt maar niet om je digitale marketing maandelijks met sterke content te ondersteunen?

Kameleons to the rescue

Communicatie, om nog maar te zwijgen van echt waardevolle content, wordt bij veel bedrijven stiefmoederlijk behandeld. Veel plannen, geen tijd. Of zelfs geen plannen. Maar wel ergens dat sluimerende besef dat je misschien kansen laat liggen. Dat je met een minimale inspanning toch je verhaal gesleten kunt krijgen bij mensen die je merk genegen zijn.

Geen tijd, geen resultaat: geen reden om geen communicatie te voeren

Als we met Kameleons een van onze communicatiepakketten opstarten voor een bedrijf, is het gebrek aan tijd bij de klant vaak de drijfveer om de contentcreatie uit handen te geven. Een andere reden is: geen resultaat. De klant post losse flodders bij de vleet op sociale media, of laat haastig in elkaar geflanste advertenties lopen, maar: geen resultaat, geen finale conversie.

Geen tijd of geen resultaat: het gevolg voor je bedrijf is hetzelfde. Je andere digitalemarketinginspanningen (socialemediaposts, SEA) eindigen op een dood spoor omdat je wel klanten naar je website lokt, maar ze daar niet de informatie vinden die hen echt bij het nekvel grijpt en tot conversie aanzet. Anders gezegd: je draagt water naar de zee.

Wil je van dat knagende gevoel af?

Zet je merk dan op de markt met (een van) onze drie contentpakketten. We zouden graag kunnen zeggen dat we ze zelf hebben bedacht, maar eigenlijk zijn ze vanzelf ontstaan uit onze ervaringen met bedrijven die worstelden met hun communicatie. Gevormd door de realiteit dus.

Hoe begin je eraan?

Bijna elk bedrijf heeft baat bij de centralisatie van zijn gegevens of klanten. Dat moet je zelf even doen (of wij helpen je een mailingsysteem of PimCoresysteem op te zetten). Als dat gebeurd is, zijn we klaar voor het echte werk: een maandelijks blog- of nieuwsbericht met waardevolle inhoud, een landingspagina die je klanten tot actie aanzet, een nieuwsbrief die naar al die nieuwe content leidt. Eventueel geflankeerd door welgemikte socialmediaposts. Als je dat volhoudt volgens de regels van de kunst, haal je op termijn altijd resultaat.

Interesse in onze maandelijkse communicatiepakketten om je digitale marketing nog sterker te maken?

Kies uit onze drie content packages, bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

- 46 shares -

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30