Case 21/05/2021

BAOHS

Webteksten, vertaling en SEO voor vakvereniging

Het Brugse Creative Designs is een klein maar fijn agentschap gespecialiseerd in grafisch ontwerp, webdesign en online marketing. Het is een van de vele bureaus waarvoor we 'white label' de copywriting verzorgen. Dat wil zeggen dat we achter de schermen de teksten voor de klanten bijschaven, zonder dat we noodzakelijk contact met de klant hebben.

Voor deze opdracht traden we uit het voetlicht en namen we rechtstreeks contact op met de klant om de teksten in de juiste vorm te kunnen kneden, uiteraard met permissie van zaakvoerder Mario Matthys, die na een jarenlange samenwerking weet dat we de agency-klantenrelaties altijd respecteren.

copywriting-safety.jpg

Kameleons ontfermt zich over teksten en copy

Voor de kersverse vakvereniging BAOHS (Belgian Association for Occupational Health and Safety) zette Creative Designs een volledige huisstijl neer, met onder meer een nieuwe website. Omdat alle content nog ingevuld moest worden, was de copywritingkluif groter dan normaal en was het efficiƫnter om rechtstreeks met de klant te werken.

  • We redigeerden de teksten aangeleverd door de teamleden.
  • We vertaalden de anderstalige teksten naar het Nederlands.
  • We schreven extra teksten, intro's of bindteksten waar nodig.
  • We leverden voor elke pagina de slugs, titels en SEO-descriptions.
  • We vertaalden het geheel naar het Engels en het Frans.

Tevreden agency, tevreden eindklant

Het project werd binnen een razend tempo afgewerkt, tot tevredenheid van zowel de eindklant als het agentschap:

'Topteksten. Meteen een go op alles!'
Christophe Noppe, voorzitter van BAOHS

'Pure copywriting is niet de core business van Creative Designs, maar bij het opleveren van een nieuwe website of een brochure heb je natuurlijk wel tekst nodig. Wat klanten aanleveren, kun je niet zomaar online zetten. Daarom ben ik maar wat blij dat ik nu al jarenlang kan vertrouwen op de taalvaardigheid van Kameleons, die bovendien ook nog kaas gegeten hebben van SEO en het brede digitalemarketingplaatje. Hun teksten kunnen altijd meteen op de goedkeuring van mijn klanten rekenen en zijn dan ook direct inzetbaar.'
Mario Matthys, zaakvoerder van Creative Designs

Kameleons schrijft je webteksten

Je mag nog zo een mooie website hebben, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30