Case 03/05/2021

Tuinen Lafaut

Kameleons haalde de trimschaar boven

tuinen-lafaut.jpg

Tuinen Lafaut is een klant van onze collega's van Ntriga.agency. Op hun website laten ze het liefst van al de foto's voor zich spreken, maar door de jaren heen werden er op verschillende plaatsen teksten bijgezaaid zonder dat daar enige structuur in te bespeuren was.

Zo ontstond een wildgroei aan allerhande tekstjes, met flink wat onkruid ertussen. Net als een verwilderde tuin moet zo een site eens grondig gesnoeid en getrimd worden. Dat deed Kameleons, en we legden ook een solide fundering voor het aanplanten van nieuwe content. Regelmatig blijven onderhouden is nu de boodschap.

Statische en dynamische content

tuinen-lafaut.jpg

Maak op je website altijd een duidelijk onderscheid tussen je statische en je dynamische content, mix die niet door elkaar. De statische context is de basisinformatie die je altijd laat staan. Dynamische content bestaat uit regelmatige aanvullingen die je doet om je website levendig en actueel te houden. Dat kan bijvoorbeeld een nieuwtje zijn, een case, een top topical of een blogpost.

Voor de statische inhoud stelden we korte, heldere tekstjes op waarin we alle diensten beschreven die Tuinen Lafaut aanbiedt. Alle dynamische inhoud wordt voortaan toegevoegd in de nieuwe rubriek Actueel. Daarin plantten we al een aantal tips over wat er te doen valt in april en mei.

Ziet je website er ook wat verwilderd uit?

Vraag ons vrijblijvend advies: we bekijken dan de statische en dynamische content op je website met een professioneel oog. Door daar structuur in te brengen, kunnen we al een groot verschil maken, waardoor je website ook echt rendabeler wordt. Desgewenst optimaliseren we de bestaande teksten en schrijven we nieuwe content bij.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30