Case 19/04/2019

Calsys

Webtekstrevisie, productfiches en publireportage

Het Belgische Electronic Design en het Zweedse Cobs hebben een nieuw, vooruitstrevend geïntegreerd verpleegoproepsysteem voor woonzorgcentra gelanceerd onder de naam Calsys Mobile Dect. En dat mag geweten zijn, dus kozen ze ervoor om een publireportage te lanceren op Zorg Anders, een van de voornaamste platformen voor de sector.

Ervaring met schrijven voor vakbladen

De bedrijfsjournalistieke achtergrond van enkele van onze Kameleons kwam goed van pas om de fijne lijn tussen 'publiciteit' en 'journalistieke reportage' te bewandelen voor Electronic Design. In één trek reviseerden we meteen ook de webteksten van Calsys en zetten we de puntjes op de i in de bijbehorende productfiches.

Wil je ook een publireportage laten schrijven?

Publireportages schrijven, dat is tekstueel dansen op het slappe koord tussen commercie en harde informatie. Onze Kameleons schreven al honderden vakbladen vol, als we samen al niet de kaap van de duizend hebben gerond. Met die ervaring besprenkelen we ook jouw publireportage. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30