Case 15/03/2019

Sint-Elooischool Merelbeke

Videocaptatie grootouderfeest en digitale verdeling

Om de twee jaar organiseert de Sint-Elooischool in Merelbeke een grootouderfeest met shows van zijn kleuters. Thema dit jaar was het Schlagerfestival, waarbij elke act was opgehangen aan een Vlaamse stamper. De ouders werden uitgenodigd zich passend te verkleden en zo het spektakel bij te wonen in GC De Kluize in Oosterzele.

Videocaptatie met twee camerastandpunten

Videocaptatie grootoudersfeest Sint-Elooischool Merelbeke

Zoveel jolijt moest uiteraard vereeuwigd worden, en daarom werd Kameleons aangezocht om het geheel te filmen en in digitale vorm te delen met de ouders; graag zo budgetvriendelijk mogelijk. We installeerden een eenvoudige opstelling met twee camera's, waarbij een vaste onbemande camera het brede panorama bleef filmen en een camera werd bediend om in te zoomen op de relevante actie op het podium. Zo kun je een montage maken met twee perspectieven en zit er toch wat afwisseling in. Het geheel werd vervolgens op Dropbox opgeladen en gedeeld met de ouders van de kleuters.

*** Op vraag van de school en om redenen van privacy delen we geen trailer waarin de kleuters te zien zijn. Hierboven zie je wel het openingsshot van de show.

Wil je zelf een integrale opname van een evenement?

De videocrew van Kameleons capteert geregeld voorstellingen, congressen, seminaries, shows of workshops op locatie. Integraal, of als basismateriaal voor een trailer: jij vraagt, wij draaien. Bel ons op 09 274 13 30, mail naar video@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.  

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30