Case 16/09/2018

Cardiosporten

Heldere uitleg in een mooi jasje

Bij Cardiosporten kunnen amateur- en professionele sporters terecht voor conditie-, inspannings- en cardiologische tests. Begin 2017 ontwierp Maquina hun nieuwe website en schreef Kameleons de webteksten.

Zodra je één blik op de site werpt, komen je twee adjectieven voor de geest: 'sportief' en 'medisch'. Het hoofddoel van de site is helder en nauwkeurig uitleggen wat Cardiosporten kan betekenen voor de sporters. Maar er mocht nog een extraatje bij: cardiosporten.be wil de bezoekers ook wat leesplezier en interessante weetjes aanbieden op een maandelijkse blog.

Bloggen is originele content creëren

Het is een publiek geheim dat veel blogs enkel en alleen opgestart worden om SEO-redenen. In andere gevallen wordt er wel enthousiast gestart met enkele leuke posts, maar verzandt het al gauw bij gebrek aan inspiratie of goede schrijvers. Dan blijft de blog maandenlang leeg of wordt hij gevuld met copy-pastewerk. Waardoor uiteindelijk compleet aan de bedoeling voorbijgeschoten wordt, want Google evolueert en is zeer alert voor originele content.

Bij Cardiosporten hebben ze het helemaal begrepen. Ze willen een blog die wel degelijk gelezen wordt, dus moet er maandelijks een tekstje verschijnen dat sporters of andere bezoekers van de website kan interesseren. Daarom reiken ze ons telkens een onderwerp aan dat ze in de kijker willen zetten en pennen wij daarover een vloeiende, vlekkeloze tekst neer. We zorgen zelfs voor een bijpassend fotootje.

Wil je dat jouw blog ook echt gelezen wordt?

Laat hem dan schrijven door een professionele schrijver. We hebben er hier een aantal rondlopen. Bel ons op 09 274 14 40, mail naar info@kameleons.be of vul onderstaand formulier in.

-->

Met een goed geschreven blog haalt je website meer bezoekers.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30