Case 20/08/2018

Dochy Promac

Contentcreatie met het juiste karma

Midden 2018 werd de fusie tussen de toonaangevende groothandel in onderhoudsproducten Dochy Promac en Gema Onderhoudsproducten uit Zedelgem officieel bezegeld. Zulke mijlpalen in een bedrijfsgeschiedenis vergen een pak communicatie, terwijl je als bedrijfsleider op zo'n moment wel andere zaken aan je hoofd hebt dan dat nieuwe reilen en zeilen eens kraakhelder te verwoorden.

Contentpackage Karma klaart de klus

Kameleons to the rescue! Gestuurd door onze digitalemarketingcollega's van Ntriga.Agency blonken we onze scherpste griffel op om de hele communicatieflow rond deze fusie te beschrijven:

  • We schreven het persbericht over de fusie. Je leest er onder meer een weerslag van op de businesswebsite Made in West-Vlaanderen.
  • We schreven de brieven naar klanten van zowel Dochy Promac als Gema Onderhoudsproducten.


Die combinatie van contentelementen zit vervat in ons maandelijkse Karma Package. Per maand leggen we net iets andere klemtonen, maar dat is het beste bewijs dat de contentpackages van Kameleons op maat van elk bedrijf gestileerd zijn.

Interesse in een maandelijkse communicatieflow?

Ontdek onze drie contentpackages hier. Of bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Een combinatie van blogs, nieuwsbrieven, zakelijke correspondentie en landingspagina's: de contentpackages van Kameleons zijn op maat van elk bedrijf gestileerd.

Tags

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30