Case 01/10/2018

Perfect+

Persmap naar aanleiding van de 25ste verjaardag

Onder auspiciën van onze digitalemarketingcollega's van Ntriga.Agency plegen we weleens een paginaatje voor het evenementenbureau Perfect+. Altijd leuke inhoud, maar helemaal feestelijk werd het in september 2018 toen we de perskit over de 25ste verjaardag van het Brugse evenementenkantoor bijeen mochten pennen.

Kerninfo in persbericht, thematische insteken in bijlage

We stelden een persmap samen met een persbericht op een A4'tje en drie bijlagen:

  • een pagina over de vele awards, lidmaatschappen en referenties
  • een pagina over Perfect+ in cijfers
  • een pagina met de bio van de zaakvoerder en de evolutie van het bedrijf zelf

Insteken genoeg voor de verzamelde pers, die in restaurant Le Panier d'Or op de Brugse Markt hun persmap overhandigd kregen bij een hapje en een drankje. De vakpers pikte dit gretig op: voorbeelden van de gegenereerde free publicity lees je op Eventnews of op CORPORATEPLANNER.be

Maar vooral en bovenal: gefeliciteerd aan het hele team van Perfect+ en aan zaakvoerder Wim Van Besien. Op naar de 30 jaar?

Kameleons schrijft je persberichten

Wist je dat Kameleon Ludo nog zelf aan de perszijde heeft gezeten? Honderden persberichten heeft hij ontvangen, maar ondertussen heeft hij er ook al honderden uitgestuurd. Hij gaf ook een aantal jaar gastcolleges over persberichten schrijven aan het departement Toegepaste Taalkunde van de toenmalige Mercator Hogeschool (vandaag deel van UGent).

Persbericht laten schrijven door Kameleons?

Bel Kameleons op 09 274 14 40 of mail naar info@kameleons.be om je volgende persbericht volgens de regels van de kunst op het persgild af te vuren. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen.

-->

Gouden regel: een goed persbericht moet oprolbaar zijn. Als je je daar niets kunt bij voorstellen,  neem dan contact op met Kameleons.

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30