Synctiv

Copywriting voor nieuwe website met hint naar familieverleden

Synctive is het IT-consultingbedrijf van Hadil Zghibat, die eerder ervaring opdeed bij een aantal van de grootste internationale consultingbedrijven. Met Synctiv runt hij al vijf jaar zijn eigen recruteringsbedrijf en sinds kort heeft hij een kantoor op C-Mine in Genk, een plek die hem na aan het hart ligt. Zijn vader en grootvader hebben er immers veel noeste arbeid in de mijn verricht.

synctiv.jpg

Teksten pasklaar voor de wireframe geschreven

Toen hij ons aanzocht om de teksten voor zijn nieuwe website te schrijven, vroeg Hadil er uitdrukkelijk bij om zijn familieverhaal ergens in de site te verweven. Dat deden we, inhakend op de activiteiten van Synctiv, op de 'over ons'-pagina.

Voor we aan de teksten begonnen, kregen we de wireframe al aangereikt en konden we de teksten welgemikt op het stramien afstemmen. We besteedden ook speciale aandacht aan een aantal knoppen en call to actions.

Op zoek naar content voor je website?

Je kunt dan nog zo een mooi ogende website (laten) ontwerpen, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30