Restaurant Goesepitte43

Webteksten, persbericht en lanceringsmailing

Goesepitte43 is een nieuw restaurant in hartje Brugge, waar chef Jan Supply een eigentijds bistronomieconcept uit de koksmuts heeft getoverd. De aroma’s van de Mibrasa-houtskooloven geven smaak aan de menukaart en groenten krijgen een prominente rol toebedeeld op je bord. Interieurarchitect Vincent Van Laere tekende voor een ware blikvanger aan de ingang met een levende moswand.

Kameleons schreef de webteksten, een persbericht en een e-mailing

Je merkt het al: een restaurant met een visie, concept en verhaal. Een verhaal dat in de opstartfase zo pittig mogelijk verwoord moet worden en zoveel mogelijk lezers moet doen watertanden. Kameleons liet de juiste letters, woorden en zinnen even sudderen. We serveerden er dit marketingmenu mee:

  • De webteksten voor de site. Kort, krachtig, informatief en toch pittig.
  • Een persbericht dat binnen het uur al werd opgenomen door Het Laatste Nieuws.
  • Een mailing naar de hotels en professionals in de toeristische markt om individuele toeristen en groepen te lokken (via ons toeristisch zusterbedrijf Tourism Marketing Group).

We mogen het allemaal nog zo mooi en accuraat beschrijven als we willen, aan de smaaksensatie van het echte restaurantbezoek kunnen we niet tippen. Dus: reserveren maar en zelf proeven!

Kameleons, je partner voor opstartcommunicatie

In de opstartfase van een nieuw bedrijf of project heb je wel andere dingen aan je hoofd dan te schaven en sleutelen aan teksten. Jij focust op je product, wij op je communicatie. We schrijven niet alleen je boodschap, we helpen je ook met de verspreiding, ruchtbaarheid en het zoeken naar doelgroepen. Wil je het pakket communicatie aan ons overlaten?
Bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of vul onderstaand formulier in.

-->

De heilige drievuldigheid voor elke starter: krachtige webteksten, een persbericht en een lanceringse-mailing.

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30