Case 16/09/2019

Edibo

Webteksten die de klanten aanspreken en niet overspoelen

Het Limburgse Edibo is een bouwbedrijf dat betrouwbaarheid hoog in het vaandel voert. Ze houden niet van de klassieke klant-leveranciersrelatie maar zien elk project als een 'samenwerking op maat'. Dat willen ze ook op de hele website uitstralen, met teksten die niet boven de hoofden van de klant heengaan.

Correcte webteksten in de juiste teneur

Onze grafische collega's van Maquina zetten daarom een website neer met veel interactie-elementen met de klant. De klant moet zoveel mogelijk in gesprek kunnen gaan met Edibo en een goede inschatting krijgen van de projecten die Edibo al uitvoerde. Kameleons doorweefde die website met de passende teksten in de juiste teneur. Rubrieken die door Edibo zelf werden ingevuld, gaven we nog een finale proefleesronde.

Downloadbare whitepaper

Behalve de webteksten stoomden we ook een aantal marketingtools klaar, zoals een blitse downloadbare whitepaper met acht van de beste bouwtips volgens Edibo. Een whitepaper is een van de 1001 contentitems die we bij Kameleons graag inzetten.

Persbericht rond lancering van nieuwe vestiging

Tegen eind 2019, begin 2020 opent Edibo een nieuwe vestiging in Wallonië, in de buurt van Fernelmont. Om dat nieuws wereldkundig te maken, schreef Kameleons een persbericht en schreef een relevante selectie van het journalistengild aan. Het persbericht werd gretig opgenomen in media, zowel in Vlaanderen als in Wallonië, zoals Het Laatste Nieuws, Made in Limburg, Bouwen aan Vlaanderen en La Dernière Heure.

Zoek je een 'samenwerking op maat' voor je webteksten, whitepapers of persberichten?

Webteksten, whitepapers of persberichten schrijven, ook dat is een 'samenwerking op maat'. Als volleerde Kameleons stemmen we de tekstkleur af op wat jij wilt uitstralen. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30