Case 10/10/2019

Chiropractie Oostkamp

Websiteteksten en vertaling in het Engels

chiropractie.jpg

Informeren in klare taal

Een website van medische zorgverleners moet in de eerste plaats informeren. Op een vlot leesbare manier, in bewoordingen die iedereen begrijpt. De bezoeker moet weten of hij voor zijn klachten aan het juiste adres is of niet. Niels Braeckevelt belde ons nadat hij de case van osteopathie Goetynck gelezen had (die ons trouwens prees omdat we alles zo verstaanbaar uiteenzetten).

Alle noodzakelijke informatie

Op basis van de input die de klant ons zelf bezorgde, schreven we de teksten. De belangrijkste onderwerpen:

Wat is chiropractie?

Ook wie zich bij chiropractie helemaal niets kan voorstellen, kan zich na het lezen van deze pagina een duidelijk beeld vormen van de discipline.

Voor wie is chiropractie geschikt?

Veel mensen die een kijkje nemen op de website, vragen zich af of chiropractie wel iets voor hen is. Dat komen ze hier te weten.

Start van een chiropractiebehandeling

Geïnteresseerden lezen hier hoe een eerste behandeling concreet in zijn werk gaat.

Even voorstellen

Chiropractors Niels en Helène stellen zich kort voor: diploma's, ervaring, ... Zo weet de lezer al een beetje met wie hij te maken krijgt. Een eerste stap in de richting van een vertrouwensrelatie arts-patiënt.

chiropractie.jpg

Engelse versie

De klant liet weten dat hij graag een Engelstalige versie van de site wilde hebben, dus boden we aan om ook voor de vertaling te zorgen. Geen gedoe voor de klant met zelf vertaalbureaus uitzoeken. We werken al jaren met dezelfde vertaalpartners, die altijd onberispelijke kwaliteit leveren, ver weg van de wereld van machinevertaling.

SEO-vriendelijk

Een website moet inhoudelijk top zijn, maar ook in de top van de zoekmachines verschijnen. Het spreekt dus vanzelf dat we ook deze site verzorgde titels en ondertitels meegaven en voor alle pagina's een SEO description schreven.

Op zoek naar content voor je website?

Je kunt dan nog zo een mooi ogende website (laten) ontwerpen, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30