Case 12/04/2021

Garage Vancompernolle

Copywriting als finaal waxlaagje voor de nieuwe website

copywriting-garage.jpg

Toen de website van garage Vancompernolle in Meulebeke aan vernieuwing toe was, werd meteen beslist om ze ook inhoudelijk en tekstueel uit te diepen, bij te vijlen en te herschrijven. De grafische goochelaars van Maquina kwamen met een volledig nieuw design voor de dag – dat dag en nacht verschilde van dat van de oude website – waarna de codeurs van Ntriga alles sliceten voor het web.

Bestaande teksten redigeren, tekstuele leemtes opvullen

Als laatste dook Kameleons in de developmentsite om de juiste praatjes bij de autoplaatjes te formuleren, op basis van tekstvoorzetten van de zaakvoerders. Zo heeft garage Vancompernolle een nieuwe website waarmee ze digitalemarketinggewijs weer vol gas kunnen geven.

Kameleons schrijft je webteksten

Je mag nog zo een mooie website hebben, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30