Case 22/03/2021

De Verbouwgroep

verbouwgroep.jpg

Partner in renovatiewerken

De Verbouwgroep renoveert woningen van kop tot teen of helpt met een deelaspect ervan. Gevelrenovatie en ramen en deuren zijn hun belangrijkste diensten, maar je kunt het ervaren team ook inschakelen voor bijvoorbeeld vochtbestrijding, binnenafwerking of ventilatie. Heel wat diensten waar ze volop mee kunnen uitpakken om nieuwe klanten aan te werven, maar dat deden ze nog niet voldoende.

verbouwgroep.jpg

We renoveerden de website

De Verbouwgroep had al een mooi ogende website, maar die was veel te beknopt. Kameleons schreef alle teksten voor de vernieuwde website. De klant koos voor ons maandpakket Kool Pack, met contentuitbreiding in een maandelijks schema. In de eerste plaats schreven we de beschrijvingen van al hun deelexpertises. Zo had de site al een mooi volume bij de lancering. Later zorgen we er via blogteksten voor dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

verbouwgroep.jpg

We kozen het juiste moment

Batibouw is de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting voor professionele en particuliere bezoekers. Normaal vindt de beurs ieder jaar plaats in Brussel maar dit jaar werd er van 27 februari tot 7 maart een virtuele editie gehouden. Daarom was het belangrijk dat we de website klaarstoomden tegen de 'Batibouwperiode'.

verbouwgroep.jpg

Geslaagde lanceringscampagne 

Als je een nieuwe website hebt, moet je dat wereldkundig maken. We schreven dus een lanceringse-mail om de site aan alle contacten voor te stellen. De Verbouwgroep heeft het voordeel dat ze hun contacten heel goed gestructureerd bijhouden in het centrale CRM Teamleader. Hun salesmensen weten perfect wie ooit interesse toonde in welke dienst, wie momenteel een offerte heeft lopen, enzoverder.

Alleen hadden ze die informatie nog nooit gebruikt voor e-mailmarketing. Ze zouden vlug het effect ervan ontdekken. In de tweede lanceringse-mail pakten we uit met een kortingsactie naar klanten toe die een openstaande offerte hadden. Het was meteen bingo met een vloedgolf van reacties.

We kregen van zaakvoerder Frans Timmers dan ook meteen lof toegezwaaid: 'Kameleons voelt uitstekend aan in welke richting de klant zijn marketingplannen vorm wil geven. No nonsense, helder en duidelijk formulerend en bovenal pragmatisch. We bevelen hen van harte bij u aan.'

Meer referenties van klanten kun je overigens hier lezen.

Kameleons renoveert je website en werkt je mailings af

Je mag nog zo een mooie website hebben, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen.

We kunnen ook je mailings volgens de regels van de kunst schrijven. Onweerstaanbaar en onberispelijk, zodat je er effectief klanten mee aantrekt.

Kies uit onze drie content packages, mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30