Case 17/03/2018

Osteopathie Goetynck

Groepspraktijk Goetynck in Maldegem is een collectief van vier kinesisten met elk hun eigen specialiteiten en specifieke kennis van bijzondere behandelingsmethoden. Op hun nieuwe website wilden ze een overzicht van alle behandelingen die ze aanbieden. Bezoekers van de site zien dan meteen wat een geschikte methode kan zijn voor hun specifieke klachten.

Carte blanche

We startten letterlijk van een wit blad. We kregen enkel de acht behandelingsmethoden en mochten daar zelf de volledige content voor schrijven. Een kolfje naar de hand van Kameleon Chriz, die gespecialiseerd is in medische vertalingen en redactie van medische teksten. De opdracht was niet om een gedetailleerde wetenschappelijke uiteenzetting te schrijven, maar uitleg die ook volkomen duidelijk is voor een leek die voor het eerst iets over dit soort behandelingen leest.

Duidelijk overzicht

We zetten de acht verschillende behandelingsmethoden overzichtelijk naast elkaar in de menubalk. Onder iedere discipline krijg je wat meer uitleg, telkens in drie puntjes: wat het is, hoe ze te werk gaan en voor wie het bedoeld is.

  • WAT: We leggen in klare taal uit wat elke methode precies inhoudt
  • HOE: Een stap-voor-stap overzicht van wat er gebeurt als een patiĆ«nt de praktijk binnenkomt
  • WIE: Een opsomming van de verschillende klachten die met de methode aangepakt worden

Door alle tussentitels als een vraagzin te formuleren, pasten we een beproefde SEO-methode toe. Meer over de relatie tussen spreektaal en SEO lees je in deze blogpost.

Op zoek naar content voor je website?

Je kunt dan nog zo een mooi ogende website (laten) ontwerpen, de inhoud blijft het belangrijkste. Goed geschreven teksten stralen professionaliteit uit. Laat je content dus schrijven door de professionals van Kameleons of laat ons je zelfgeschreven teksten nalezen. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Zuiver wetenschappelijke content of eerder populariserend? Kameleons schrijft je teksten op maat van je publiek.

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30