Feestzaal Groeneveld

Nieuwe website, nieuwe teksten

Feestzaal Groeneveld is geen groentje als het op het verzorgen van feesten allerhande aankomt. Al sinds 1980 viert menig Oostendenaar er zijn eerste en plechtige communie en in de wijde omtrek staat Groeneveld bekend om de verse streekproducten die ze in hun gerechten verwerken.

Een frisse look doet je imago goed

Het interieur van Feestzaal Groeneveld kreeg in de loop der jaren verschillende keren een make-over, maar het drukwerk en de website bleven steken in de beginjaren. Hoog tijd om een en ander up to date te brengen, dachten ze bij Groeneveld, en we konden ze alleen maar gelijk geven. Je drukwerk en website zijn nu eenmaal visitekaartjes voor je bedrijf en bepalen voor een groot stuk mee je imago.

Verjongingskuur voor huisstijl en website: check!

De fonkelnieuwe website van Feestzaal Groeneveld is het resultaat van een gestroomlijnde samenwerking tussen Kameleons, de digitale marketeers van Ntriga.Agency en de grafici van Maquina. Zij zorgden voor een frisse look voor en achter de schermen van de site, wij fileerden de onoverzichtelijke lappen tekst van de oude website tot pittige hapklare brokken. Ook het drukwerk namen we samen onder handen. Maquina goot een frisgroen sausje over de menukaarten en de mappen met feestformules, Kameleons zette taalkundig de puntjes op de i.

Ook een opfrisbeurt voor je website met kakelverse teksten?

Ben je zelf nog wat groen achter de oren wat communicatie betreft? Is jouw huisstijl en/of website ook aan een opfrisbeurt toe? Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of vul onderstaand formulier in.

-->
Groeneveld huisstijlgroen

Je drukwerk en website zijn visitekaartjes voor je bedrijf en bepalen voor een groot stuk mee je imago.

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30