Case 20/03/2017

Nederlands Onderzoeksinstituut

Media-onderzoek over loonindexering

Voor een Nederlands onderzoeksinstituut speurde Kameleons de opiniemakende pers af naar de geldende visies op het al dan niet aanpassen van de loonindex. Een dankbaar onderwerp, want danig heikel dat er behoorlijk wat over gepalaverd werd in het jaar voorafgaand aan deze opdracht.

Met een voorbeeldrapport over Nederland om in te spieken, timmerde Kameleons het Belgische equivalent in elkaar. Het resultaat was een white paper die stond als een huis, want sommigen van ons hebben in een ver verleden economie gestudeerd en zinnen bouwen kunnen we allemaal als de beste. Een white paper over loonrigiditeit waar we dus met graagte onze tanden in hebben gezet (en niet op hebben stukgebeten!).

Wil je je teksten afstemmen op de Vlaamse of Nederlandse markt?

De juiste taal spreken tegen je doelpubliek is het sterkste marketinginstrument dat je in handen hebt. Die taal spreken onze Vlaamse en Nederlandse Kameleons. Als je voor Kameleons kiest, kies je voor de sterkst mogelijke tandem om je teksten op beide markten los te laten. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

België is Nederland niet en omgekeerd. Maar Kameleons is op beide terreinen thuis!

Het resultaat was een white paper die stond als een huis, want sommigen van ons hebben in een ver verleden economie gestudeerd en zinnen bouwen kunnen we allemaal als de beste. Een white paper over loonrigiditeit waar we dus met graagte onze tanden in hebben gezet (en niet op hebben stuk gebeten!).

#whitepaper

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30