Case 03/02/2020

New Technics Group

Technische vertaling Duits-Nederlands

Vitramo is een Duitse onderneming die gesofisticeerde verwarmingssystemen op de markt brengt. In Vlaanderen brengt New Technics een aantal Vitramoproducten op de markt. Daar horen uiteraard Nederlandse handleidingen bij.

Handleiding voor de gebruiker

De eerste handleiding is bestemd voor de eindgebruiker. Die bevat de veiligheidsvoorschriften en instructies voor de bediening en het onderhoud van de toestellen.

Handleiding voor de installateur en elektricien

In de tweede handleiding wordt stap voor stap het volledige proces beschreven dat de installateur moet volgen. Concreet gaat het onder andere om de montage van een verwarmingselement aan het plafond en de verbinding met een kamerthermostaat en raamcontacten.

Technische vertalingen: een specialiteit

In een technische tekst is het vooral van belang dat de terminologie juist vertaald is. Daarvoor beschikken we over technische woordenboeken en up-to-date terminologielijsten, maar de vertaler moet in de eerste plaats de brontekst volledig begrijpen en hem omzetten in correct en vlot leesbaar Nederlands. Daarvoor hebben we de technische kennis en jarenlange ervaring.

Heb je een technische vertaling nodig?

Onze vertalers leveren onberispelijke kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Let wel: technische vertalingen maken we alleen in het Nederlands. Onze talencombinaties:

  • Engels-Nederlands
  • Duits-Nederlands
  • Frans-Nederlands
  • Spaans-Nederlands
  • Noors-Nederlands

Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 329 02 73 of vul onderstaand formulier in.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30