NZ Vakanties

Contentcreatie voor vakantiebrochure 2019 en extra verspreiding van de inhoud

Content schrijven voor de nieuwe brochure

NZ Vakanties geeft jaarlijks een kleurrijke brochure uit om hun vakantiehuizen en de vakanties van hun partners te promoten. Voor de editie van 2019 werkten we samen met het grafische bureau Mental Squint om de brochure een nieuwe look te geven. Een deel van de teksten (locatiebeschrijvingen, arrangementen, teksten van de partners, ...) kregen we doorgestuurd om te proeflezen en te finetunen, maar we creƫerden ook nieuwe content. Zo bedachten we per locatie een originele inleiding en schreven we de interviews met klanten en personeel uit. Dat alles deden we zowel voor de Nederlandse als voor de Franse versie. Van de klant kregen we bij oplevering van de brochure een bedankkaartje: 'Mooie realisatie!' En wie zijn wij om klant tegen te spreken?

Content uitspelen op een digitaal platform

ipad-fb-mdv.jpg

NZ Vakanties post de inhoud van hun brochures niet op hun eigen website, maar als je die inhoud toch hebt, kun je hem evengoed online zetten op een externe site. Daarom verdeelden we de teksten op Met de Vrienden, een website met toeristische tips waarvoor we alle content leveren. Dat heeft verschillende voordelen: de inhoud is digitaal vindbaar, je bereikt een nieuw publiek en je krijgt er links naar je website bij (linkbuilding is altijd goed). We bedachten voor Met de Vrienden ook nog een Facebookwedstrijd waarbij je een bon van 50 euro kunt winnen voor een van de locaties van NZ Vakanties: Neutralia Oostende, Duinzicht Oostduinkerke of Dennenheuvel Durbuy. Die wedstrijden werden elke maand ondersteund met een digitaal promotiebudget en haalden tot 15 deelnemers per dag.

Wil je ook het maximum uit je content halen?

Ben je actief in de toeristische sector? Kameleons plant, produceert en promoot desgewenst je content op een van de platformen van Tourism Marketing Group. Mail naar info@kameleons.be, bel ons op 09 274 13 30 of vul onderstaand formulier in.

-->

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30