Case 16/07/2018

Weerwerk

Ons werk: brochure, webteksten en lanceringscorrespondentie

Weerwerk is een organisatie die mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk probeert te krijgen. Weerwerk kristalliseerde zich uit enkele soortgelijke initiatieven en is nu anno 2018 aanwezig in Antwerpen, Gent en Roeselare als een partnerschap tussen Weerwerk vzw, Buurt en Co vzw en Tot Uw Dienst vzw.

Webteksten: check

Je leest het al: een kluwen van versnippering dat in 2018 een eigen naam, gezicht en identiteit heeft gekregen. Dat vroeg om een nieuwe website: www.weerwerk.be, van de hand van onze collega’s van Maquina. Kameleons nam voor de lancering de basisteksten onder de loep.

Brochureteksten: check

Weerwerk Roeselare liet er geen gras over groeien – groenonderhoud is niet voor niets een van hun specialisaties – en lanceerde meteen ook een nieuwe brochure om potentiële klanten in de regio Roeselare attent te maken op hun vernieuwde en versterkte slagkracht als Weerwerk. Ook hier tekenden onze grafische vrienden van Maquina voor het ontwerp.

Correspondentie voor lanceringsevent: check

Weerwerk Gent was zo verheugd met hun nieuwe look, dat ze meteen een lanceringsevenement op stapel zetten op het vernieuwde UCO-bedrijventerrein voor de sociale economie in Gent. Kameleons schreef de uitnodigingen en sponsorbrieven voor dat evenement. Daarmee zat onze taak er voorlopig op, maar we kijken ernaar uit om zo vlug mogelijk weer werk voor deze nobele organisatie te mogen verrichten.

Ook tot over je oren in een fusie of lancering van een nieuwe stijl of product?

Concentreer je op je kerntaken en laat de communicatieflow aan Kameleons over. Voor je het goed en wel beseft, zijn je onweerstaanbare, onberispelijke teksten al de deur uit. Bel ons op 09 274 14 40, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Opstartcommunicatie of communicatie rond een fusie of herlancering hebben veel weg van elkaar. Sowieso een kolfje naar de copypoot van Kameleons.

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30