Case 09/10/2017

Aurora Training

Boekredactie ‘Pleegkinderen. Wat als 'gewoon' opvoeden niet werkt?’

Laat je website screenen op taalfouten

Is je website wel foutloos? Vraag onze taalscreening aan.

Meer info

Kameleons detecteerde als enige alle opzettelijk aangebrachte fouten – en meer – in een proeftekst van Aurora Training, een testopdracht die ze uitschreven naar aanleiding van de nakende lancering van het boek ‘Pleegkinderen. Wat als 'gewoon' opvoeden niet werkt?’ van Inge Vandeweege.

-->

Met een arendsoog haal je veel fouten uit teksten. Met een kameleonsoog haal je alle fouten uit teksten.

Foutloze publicaties vereisen een tweede, frisse blik

Een boek loslaten op de wereld, en bij uitbreiding elke publicatie – of die nu een zakelijk, educatief, entertainend of ander doeleinde heeft – is het orgelpunt van vaak maandenlang schrijven en schrappen, zweten en zwoegen. Dan heb je ook graag de puntjes op de i in dat orgelpunt, niet? Foutloos dus, graag. Neem het van ons aan: dat vraagt een tweede lezer. En zo mogelijk een derde. In ieder geval een getraind oog. Zoals dat van Kameleons, zo bleek uit de test. Hoewel het boek bestemd is voor de Nederlandse markt, lieten we zelfs Nederlandse proofreaders en copywriters achter ons. Het resultaat van onze jarenlange ervaring in proeflezen voor gerenommeerde Belgische en Nederlandse uitgevers. Binnenkort posten we op onze site een aantal publicaties die al langs ons kameleonsoog passeerden. Zodra het boek van Aurora Training gepubliceerd is, zetten we het er uiteraard bij.

Foutloze publicaties voor de Nederlandse en/of Vlaamse markt

Laat je teksten controleren door Kameleons. We schrijven taalhuisstijlgidsen voor overheden en openbare diensten en werken voor gerenommeerde uitgeverijen als redacteur, persklaarmaker en corrector. Bewezen ervaring troef dus.
Bel ons op 09 329 02 73, mail je manuscript of tekstuele aanzet naar info@kameleons.be of neem contact op via onderstaand formulier.

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30