Case 01/05/2018

Russo

Nieuwe website en communicatiepackage voor Russo

'We zijn op zoek naar een partner om op jaarbasis een minimumflow aan communicatie te onderhouden', luidde de initiële vraag van Russo, een specialist in industriële schilderwerken gevestigd in de Antwerpse haven.

Communiceren op een niet-responsieve website: water naar de zee dragen

'Dat doen we graag,' was het antwoord van Kameleons, 'maar, euh, die website ... is niet eens responsive. Zulke sites worden niet opgepikt door Google. Onze communicatie-inspanningen zullen dus grotendeels verloren gaan. We stellen voor om eerst een responsive website te bouwen.'

Blijkbaar hadden maar twee communicatiebureaus in die zin geantwoord. De andere zouden zonder een spier te vertrekken aan het schrijven gegaan zijn, zonder rekening te houden met de drager waarop hun teksten zouden verschijnen.

Maandelijkse communicatie binnen het Kool contentpackage

Russo nam dat beetje tegengas – of noem het gewoon advies – ter harte en koos uiteindelijk voor een nieuwe website (technisch ontwikkeld door onze collega’s van Ntriga.Agency) en het Kool contentpackage van Kameleons. Kameleons schreef alle teksten voor de nieuwe website en is inmiddels gestart met het posten van de eerste cases, vacatures, LinkedIn-communicatie enzovoort. Helemaal zoals het hoort: sterke content op een sterke technologische onderbouw.

Efficiënt communiceren?

Kameleons zet de juiste teksten in op de juiste drager. Ook als daar een nieuwe site, socialmediaplatforum, papieren drager of welk medium dan ook voor nodig is. Bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Sterke content gedijt pas echt op een sterke technologische onderbouw: een responsive website.

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30