Case 18/05/2020

Dorsoo (vervolgopdracht)

Blogs voor de Nederlandse markt en brochures voor kinesisten

12 blogs afstemmen op de Nederlandse markt (lokaliseren)

Voor slaapspecialist Dorsoo kropen we al eerder in onze pen, zoals je hier kunt lezen. We begonnen toen met het vernederlandsen van de blogteksten voor de Nederlandse markt, in SEO-jargon ook wel lokaliseren genoemd. Dit jaar werden we opnieuw aangezocht om 12 blogs af te stemmen op de Nederlandse lezer. Alweer een kolfje naar de hand van onze Nederlandse Kameleon Els.

Thematische brochures voor kinesisten

Dit jaar kregen we er een nieuwe opdracht bij: we schreven twee thematische brochures met een begeleidende brief gericht aan kinesisten.

Dorsoo: 100 % innoverend, 100 % Belgisch 

Een eerste brochure focuste op het sterk innovatiegedreven en Belgische karakter van het bedrijf Dorsoo. We schetsten de visie van de zaakvoerdersfamilie doorheen de jaren, telkens gekoppeld aan de innovatie die daarmee gepaard ging. 

Wat is slaap?

Een tweede brochure ging dieper in op hoe het slaapproces precies verloopt, welke invloed elke fase of cyclus precies heeft op onze slaapkwaliteit en hoe we daar met slaaptechnologie op kunnen inspelen.

Dat we medische content goed weten te vulgariseren, bewezen we overigens al met ons werk voor Sports2, Caere Natura, Cardiosporten, Chiropractie Oostkamp en Osteopathie Goetynck.

Sterke teksten nodig (voor alle markten)?

Heb je teksten nodig voor de Nederlandse markt die bol staan van de juiste termen? Of heb je doorwrochte teksten nodig over medische of wetenschappelijke onderwerpen? Kameleons is van alle markten (pun intended) thuis. Bel ons op 09 274 13 30, mail naar info@kameleons.be of stel je vraag via onderstaand formulier.

-->

Tags

Gerelateerde berichten

Deel dit artikel via

Laat Kameleons je teksten vertalen

Vraag naar onze tarieven Bel ons op +32 9 274 13 30